Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σετιέν πριν τον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σετιέν πριν τον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:52 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 05.09.2023

Πρόβλημα πριν τον Παναθηναϊκό προέκυψε στη Βιγιαρεάλ, η οποία έμεινε χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν. Πλέον τα «κίτρινα υποβρύχια» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και τα ονόματα στη λίστα δεν είναι λίγα.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Βιγιαρεάλ η οποία απέλυσε τον Κίκε Σετιέν, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν στη La Liga. Πλέον, η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου της τεχνικού , με φόντο τις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, μεταξύ άλλων και αυτές κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Γκαγιάρδο, Πατσέτα, Χάβι Γκαρσία και Λοπετέγκι

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί δεν είναι λίγα, με την ομάδα να θέλει να καλύψει άμεσα το κενό στον πάγκο της. Πρώτο από αυτά ήταν εκείνο του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα τη δεδομένη στιγμή, μετά τη φυγή του από τη Ρίβερ Πλέιτ. 

Στο ραντάρ της βρίσκεται ένας ακόμα ελεύθερος κόουτς, με την ομάδα να κοιτάζει την περίπτωση του Πατσέτα που αποχώρησε από τη Βαγιαδολίδ. Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Χάβι Γκαρσία, ο οποίος σε σύγκριση με τους άλλους δύο είναι πιο άπειρος και ο οποίος εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στην Μπενφίκα

Αξίζει να σημειωθεί πως το πιο «βαρύ» όνομα ανάμεσα στους υποψηφίους είναι εκείνο το Ζουλιέν Λοπετέγκι, που αποχώρησε πρόσφατα από τη Γουλβς. Το μόνο σίγουρο για τη Βιγιαρεάλ είναι πως θέλει να τελειώσει με αυτό το ζήτημα σύντομα, αφού ακολουθούν οι αγώνες της Ευρώπης μετά το διάλειμμα των εθνικών.