Ο Τσέφεριν ζητάει διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των διαιτητών ώστε να στείλει ξένους στα ντέρμπι

Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

© intime

Ο Τσέφεριν ζητάει διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των διαιτητών ώστε να στείλει ξένους στα ντέρμπι

Sportal newsroom 14:09 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 05.09.2023

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ζήτησε διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ για την ασφάλεια των διαιτητών ώστε να στείλει ξένους στα ντέρμπι.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, απέστειλε σήμερα επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση και τον πρόεδρο της Super League 1, Ευάγγελο Μαρινάκη, στην οποία περιέχεται και η απάντηση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για το αίτημα της Ομοσπονδίας για Elite και Α' κατηγορίας διαιτητές.

Τάκης Μπαλτάκος και Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνάντηση που είχαν στο περιθώριο των ελληνικών κληρώσεων, είχαν συμφωνήσει στην παρουσία ξένων elite διαιτητών. Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε επίσημο το αίτημα την Δευτέρα (04/09) με επιστολή της προς την UEFA. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, θέτοντας όμως συγκεκριμένους όρους ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια της περασμένης σεζόν σε βάρος των ξένων διαιτητών που κλήθηκαν να σφυρίξουν στη χώρα μας.

Η σχετική επιστολή αναφέρει: