Ο ΠΑΟΚ σκορπίζει σε Ευρώπη και Αφρική

Ο Έκονγκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ σκορπίζει σε Ευρώπη και Αφρική

Όλες οι κλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ στις εθνικές ομάδες τους.

Τις υποχρεώσεις των, αρκετών, διεθνών του για τα προκριματικά τόσο του επερχόμενου Euro, όσο και του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. αλλά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στα κλιμάκια των Εθνικών τους ομάδων, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Προκριματικοί αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, του EURO 2025 K21 και ο ΠΑΟΚ «αποχωρίζεται» αυτό το διάστημα τους πολλούς διεθνείς του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι στη λίστα της Εθνικής Ελλάδας και αυτή τη φορά για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολλανδία στις 7 Σεπτεμβρίου και για το εντός με το Γιβραλτάρ στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σταθερός και αναντικατάστατος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καλείται στην Εθνική Σερβίας για τους αγώνες με την Ουγγαρία (07.09) και την Λιθουανία (10.09).

Στις κλήσεις της Εθνικής Πολωνίας και ο Τόμας Κεντζιόρα για τα δύο προκριματικά παιχνίδια του EURO με τα Νησιά Φερόε (07.09) και την Αλβανία (10.09).Όσο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ενσωματώνεται άμεσα με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας για φιλικό με το Ιράν (07.09) και το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο (10.09) για τα προκριματικά του EURO.Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, εξάλλου, έχουν διεθνείς υποχρεώσεις στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ κλήθηκε στην Εθνική Νιγηρίας για το παιχνίδι με τα Σάο Τομέ και Πρινσίπε στις 10.09, ο Ράχμαν Μπάμπα επιστρέφει στην Εθνική Γκάνας για το ματς με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στις 7 Σεπτεμβρίου και ο Άλι Σαμάτα στην Εθνική Τανζανίας αντιμετωπίζει την Αλγερία επίσης στις 07.09.

Επίσης, τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλεί ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης με την Ανδόρα (12.09) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Παναγιώτου, Δημήτρη Τσοπούρογλου και Αργύρη Δαρέλα.

Για δύο επίσημα παιχνίδια (Αρμενία – Αλβανία 08.09 και Αλβανία – Ρουμανία 12.09) της προκριματικής φάσης του EURO 2025 με την Κ21 της Αλβανίας αναχωρεί και ο Ερμής Σελιμάι.

Στην Εθνική Κ21 της Γεωργίας καλείται δε, ο Βασίλης Γκορντεζιάνι για τα παιχνίδια Γεωργία – Γιβραλτάρ (06.09) και ΜολδαβίαΓεωργία (12.09) της προκριματικής φάσης του EURO 2025.

Επίσης, η Εθνική ομάδα Νέων Κ19 θα βρεθεί στην Καρδίτσα ( 04-11.09) για φιλικούς αγώνες με την Εθνική Βουλγαρίας Κ19 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε έξι παίκτες του PAOK Academy.

Πρόκειται για τους Στέφανο Τζίμα, Δημήτρη Κωττά, Κωνσταντίνο Γκούμα, Νίκο Δεληγιάννη και Κωνσταντίνο Καστίδη.

O Mάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στους Baladeros Live ποιoν παίκτη απέρριψε ο ΠΑΟΚ και παραλίγο να κλείσει στην Μπάγερν με 40 εκατ. ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:56 - 04.09.2023

O Mάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στους Baladeros Live ποιoν παίκτη απέρριψε ο ΠΑΟΚ και παραλίγο να κλείσει στην Μπάγερν με 40 εκατ. ευρώ

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μιλώντας στην εκπομπή «Baladeros Live» του Sportal, έκανε την αποκάλυψη για σπουδαίο όνομα που απέρριψε ο ΠΑΟΚ το 2019 και φέτος βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την μετακίνηση του στην Μπάγερν με 40 εκατ. ευρώ.

Όσο για τον Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ θα απουσιάζει με την Κ18 της Εθνικής Πολωνίας για τουρνουά προετοιμασίας στην Κροατία από τις 3 ως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Όσο για τους πιο «μικρούς» μας, καλούνται οκτώ παιδιά στην Εθνική Παίδων για τα φιλικά ματς με την Αυστρία στις 7 και 10 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τους Γιώργο Κοσίδη, Δημήτρη Μπαταούλα, Στάθη Μπελερή, Βασίλη Ελευθεριάδη, Θανάση Παπανικόπουλο, Αντώνη Τσίτσιλα, Ανέστη Μύθου, Μπέντρι Ντούνγκα».