Με τις μεταγραφές στην ευρωπαϊκή λίστα ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Με τις μεταγραφές στην ευρωπαϊκή λίστα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τους ομίλους του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε την λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα έχει διαθέσιμους για την φάση των ομίλων του Conference League, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα.

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κιρίλ Ντεσπόντοφ, Σουαλιό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, που αποτελούν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ασπρόμαυρων».

Εκτός έμειναν ο Ζοάν Σάστρε, ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο Φιλίπε Σοάρες και ο Αντρέ Ρικάρντο, λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν για τους ξένους που πρέπει να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και 17 ξένους ποδοσφαιριστές, αφού απαραίτητα οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να είναι γηγενείς, βάση και του κανονισμού της UEFA, για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α:

O Mάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στους Baladeros Live ποιoν παίκτη απέρριψε ο ΠΑΟΚ και παραλίγο να κλείσει στην Μπάγερν με 40 εκατ. ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:56 - 04.09.2023

O Mάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στους Baladeros Live ποιoν παίκτη απέρριψε ο ΠΑΟΚ και παραλίγο να κλείσει στην Μπάγερν με 40 εκατ. ευρώ

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μιλώντας στην εκπομπή «Baladeros Live» του Sportal, έκανε την αποκάλυψη για σπουδαίο όνομα που απέρριψε ο ΠΑΟΚ το 2019 και φέτος βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την μετακίνηση του στην Μπάγερν με 40 εκατ. ευρώ.

Μπάμπα, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Ράφα Σοάρες, Ταλιχμανίδης, Μπράντον, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Βρακάς, Ζίβκοβιτς, Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β:

Γκορντεζιάνι, Μοναστηρλής, Παναγιώτου, Σμυρλής, Τζίμας.