Προλαβαίνουν Γκαρσία και Πισάρο το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, οριακά ο Γκατσίνοβιτς
i

Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

Προλαβαίνουν Γκαρσία και Πισάρο το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, οριακά ο Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 13:40 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 05.09.2023

Η δουλειά του Αλμέιδα στο διάστημα της διακοπής έχει και ορίζοντα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δυο Κυριακές, ειδικά ως προς την επιστροφή ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών

Για τον Ματίας Αλμέιδα αυτό το διάστημα της διακοπής είναι μια ευκαιρία για να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ, που έχουν παρατηρηθεί αρρυθμίες και προβλήματα. Όμως παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει στο μυαλό του πως στο βάθος του ορίζοντα, υπάρχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος σε δυο Κυριακές. 

Η απόφαση για την ευρωπαϊκή λίστα και η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ
EUROPA LEAGUE

12:27 - 05.09.2023

Η απόφαση για την ευρωπαϊκή λίστα και η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ

Το Sportal.gr ξετυλίγει το κουβάρι των τελευταίων ημερών και ωρών, μέχρι να παρθεί η απόφαση να μην υπάρξει μεταγραφή που θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ και βάζει στο τραπέζι τις επόμενες κινήσεις

Αυτό έχει την σημασία του, ειδικά για το πρόγραμμα δουλειάς αλλά και την εξέλιξη της αποθεραπείας ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν ζητήματα τραυματισμών όπως ο Γκαρσία, ο Πισάρο και ο Γκατσίνοβιτς. Και οι τρεις "βλέπουν" επιστροφή εγκαίρως για να προλάβουν να τεθούν στην διάθεση του Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτός είναι ο στόχος. 

Για τον Γκαρσία και τον Πισάρο, που είναι ήδη πολύ καλύτερα η εικόνα του τραυματισμού τους, είναι σχεδόν δεδομένο. Για τον Γκατσίνοβιτς θα κριθεί στις προπονήσεις της προσεχούς εβδομάδας και πριν από το ματς. Όμως και για τον Σέρβο χαφ, υπάρχει η αισιοδοξία πως θα προλάβει. Πάντως δεδομένα αυτή την εβδομάδα και οι τρεις, θα πάνε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, για να φορτσάρουν από την Δευτέρα και μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου για το οποίο διαβάσατε ήδη από χθες στο Sportal.gr.