Ο Μπαλτάκος ζήτησε elite διαιτητές από τον Τσέφεριν

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

i

©intime

Ο Μπαλτάκος ζήτησε elite διαιτητές από τον Τσέφεριν

Sportal newsroom 10:10 - 05.09.2023

Η ΕΠΟ, με επιστολή της στην UEFA, απαίτησε τον ορισμό elite διαιτητών στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και τη φετινή σεζόν.

Τάκης Μπαλτάκος και Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνάντηση που είχαν στο περιθώριο των ελληνικών κληρώσεων, είχαν συμφωνήσει στην παρουσία ξένων elite διαιτητών. Σύμφωνα με την «Live Sport», η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε επίσημο το αίτημα την Δευτέρα (04/09) με επιστολή της προς την UEFA.

Ετσι, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν θα μεριμνήσει επί τους ζητήματος και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, θέτοντας όμως συγκεκριμένους όρους ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια της περασμένης σεζόν σε βάρος των ξένων διαιτητών που κλήθηκαν να σφυρίξουν στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ πριν από μερικές ημέρες ανέφερε:

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα».