Στον εισαγγελέα ο Καρυπίδης για απειλητικό τηλεφώνημα: «Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε»

Στον εισαγγελέα ο Καρυπίδης για απειλητικό τηλεφώνημα: «Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε»

Αλέξης Σαββόπουλος 09:31 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 05.09.2023

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης που βρίσκεται στον Εισαγγελέα ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε.

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, λίγες ώρες μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, στην οποία αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τον Άρη αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε σχετική ενημέρωσή της, ο Καρυπίδης δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο με απόκρυψη, στο οποίο του είπε: «εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε. Δεν γλιτώνεις»!

Ο Καρυπίδης αυτή την ώρα πηγαίνει στον Εισαγγελέα για να καταγγείλει τις απειλές κατά της ζωής του.

Θυμίζουμε πως χθες ο Θοδωρής Καρυπίδης έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο Yellow Radio κι εκεί μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ανέφερε.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με άλλους προέδρους. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Αρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Άρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός» ενώ για την απουσία του Αρη από τη συνάντηση με τον Τσεφέριν άφησε αιχμές λέγοντας: «Δεν μας απάντησαν. Από πληροφορίες ξέρω ότι υπήρχε παρέμβαση από κάποιους… γνωστούς να μην είμαστε στη συνάντηση εμείς και ο κ. Μπαλτάκος».