Άρης: Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και ακόμη τέσσερις
i

©intime

Άρης: Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και ακόμη τέσσερις

Αλέξης Σαββόπουλος 08:26 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 05.09.2023

Τι συμφώνησαν Καρυπίδης και Μάντζιος μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.

Το πόδι… πατημένο στο μεταγραφικό γκάζι έχει ο Άρης καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών που ολοκληρώνονται στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε στη χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφερόμενος στις προσθήκες ότι: «Αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να φέρουμε τέσσερις παίκτες, άλλοι με αγορά, άλλοι δανεικοί» και δεν αφορούσε τους Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ με τους οποίους ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο Βέλεθ περιμένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Φατέχ και με τον Σουλεϊμάνοφ οι κιτρινόμαυροι είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, στις συζητήσεις που έκανε με τον Άκη Μάντζιο, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα με 3-4 έτοιμους ποδοσφαιριστές, που θα συνιστούν ποιοτικές προσθήκες που έχει ανάγκη το ρόστερ για να αναβαθμιστεί. Οι κινήσεις αυτές θα είναι τρεις που μπορεί να γίνουν και τέσσερις. Σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκεται η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, με τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Έλληνας τεχνικός, ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Μορόν στην γραμμή κρούσης, μετά την λύση του συμβολαίου με τον Γκρέι και ένας ακόμη τερματοφύλακας που θα συμπληρώσει την τριάδα μαζί με Κουέστα και Χουτεσιώτη. Πέρα από τους τρεις παραπάνω, είναι πιθανό να αποκτηθεί, εκτός του Σουλεϊμάνοφ και ένας επιπλέον winger, αφού έχει εντοπιστεί πρόβλημα στις πλευρές με τις υπάρχουσες επιλογές.

Η πρόθεση των ανθρώπων του Άρη είναι οι προσθήκες να είναι ουσιαστικές, με παίκτες εν δυνάμει βασικούς που θα κάνουν ενδεχομένως και τη διαφορά. Χρόνος απεριόριστος δεν υπάρχει και σκοπός είναι να έχουν έρθει ως το τέλος της εβδομάδας.