Νταρίντα: «Ο Μάντζιος έφερε ενέργεια στην ομάδα»
i

© Intime

Νταρίντα: «Ο Μάντζιος έφερε ενέργεια στην ομάδα»

Sportal newsroom 00:27 - 04.09.2023

Στον Άκη Μάντζιο στάθηκε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στο «Κλ. Βικελίδης». Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Βλαντιμίρ Νταρίντα στάθηκε στον Άκη Μάντζιο, λέγοντας πως έφερε ενέργεια στην ομάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταρίντα:

«Έφερε ενέργεια ο νέος προπονητής παρότι είναι λίγες ημέρες στην ομάδα. Τώρα στην διακοπή έχουμε τον καιρό να δουλέψουμε μαζί του, να μας γνωρίσει καλύτερα, να τον γνωρίζουμε κι εμείς και να βάλει στην ομάδα τα στοιχεία που θέλει».

Για το παιχνίδι είπε: «Ήταν μία νίκη που θέλαμε και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το κακό ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Τώρα έχουμε την διακοπή και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να κάνουμε μία καινούργια αρχή».

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:44 - 03.09.2023

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή

Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής στη Super League οι ομάδες πρόκειται να κάνουν ένα διάλειμμα, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Πότε αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση του πρωταθλήματος και ποιες είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν την 4η αγωνιστική;

Κουέστα: «Πιστεύω στην ομάδα»

Από μεριάς του, ο Χουλιάν Κουέστα υποστήριξε πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο ο Άρης θα βελτιώνεται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πιστεύω στην ομάδα, θεωρώ πως φέτος έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλό σύνολο. Όσο περνάει ο καιρός θα δενόμαστε περισσότερο ως ομάδα και θα εμφανίζουμε μία καλύτερη εικόνα. Πρέπει φέτος να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στην έδρα μας. Και με αυτή την ψυχολογία πρέπει να βγούμε σε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».