Μάντζιος: «Σημαντική νίκη - Ίσως και πέντε μεταγραφές»
i

@intime

Μάντζιος: «Σημαντική νίκη - Ίσως και πέντε μεταγραφές»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:04 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 04.09.2023

Ο προπονητής του Αρη έκανε λόγο για τέσσερις ή ακόμα και πέντε μεταγραφές, στη συνέντευξη τύπου ενω χαρακτήρισε τη νίκη, σημαντική γιατί θα δώσει ηρεμία.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Άρη

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο στη συνέντευξη τύπου για νίκη ηρεμίας, δεν κρύφτηκε λέγοντας ότι η ομάδα του θέλει αρκετή δουλειά και προανάγγειλε μέχρι και πέντε ακόμη προσθήκες: «Κάναμε μια σημαντική νίκη, που θα δώσει ηρεμία. Μια νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές είχαμε αρκετά καλά πράγματα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Θέλουμε δουλειά σε πολλά κομμάτια. Υπήρχε πίεση στην ομάδα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η διακοπή, να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για τη βοήθεια του σήμερα», σημείωσε αρχικά. 

Για το που θα εστιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες τόνισε: «Έχουμε πολύ δουλειά, σε πολλά κομμάτια. Τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό» ενώ για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη αποκάλυψε ότι: «Κινούμαστε για τέσσερις μεταγραφές, ίσως και πέντε. Θέλω όμως σήμερα να πω για τη σημασία του παιχνιδιού. Είναι καινούργια ομάδα. Υπάρχουν 4-5 από τον προπέρσινο κορμό». 

Για την επιλογή του Σαμόρα στο βασικό σχήμα: «Κάναμε τρεις προπονήσεις. Θέλει δουλειά τακτικά, αλλά έχει αρκετά καλά στοιχεία. Δικαιωματικά πήρε τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα».