Η βαθμολογία της Super League μετά την 3η αγωνιστική

Ελ Κααμπί

i

@Intime

Η βαθμολογία της Super League μετά την 3η αγωνιστική

Sportal newsroom 23:44 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 03.09.2023

Αυτή είναι η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-0 και πέτυχε τη δεύτερη «τεσσάρα» στο πρωτάθλημα μετά από αυτή στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, αφού έχασε 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη χάρη στο γκολ του Αμπάντα στο 90+5'. 

Ο Άρης έκανε «σεφτέ» στη Super League, αφού κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2.  Στο πρώτο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής η Κηφισιά επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1, ενώ χθες (2/9) Πανσερραϊκός και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στο Βόλο με το 3-2, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Νορντίν Άμπραμπατ στο 93'. Η «Ένωση» έμεινε πίσω στο σκορ στο 8' και έμεινε και με παίκτη λιγότερο, λόγω της απευθείας αποβολής του Μάνταλου στο 24' αλλά κατάφερε τελικά να πάρει το πολύ σημαντικό «διπλό».

Ο Παναθηναϊκός πήρε πύρρεια νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα, χάρη στο γκολ του Παλάσιος. Οι «Πράσινοι» έχασαν με τραυματισμό τους Βαγιαννίδη, Αϊτόρ και Τζούρισιτς αλλά ο Παλάσιος έδωσε τη σημαντική νίκη με το γκολ του στο 74' στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League: