Συνεχίζει η κατάρρευση της Αμπερντίν πριν τις μάχες με τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζει η κατάρρευση της Αμπερντίν πριν τις μάχες με τον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:03 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 03.09.2023

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Αμπερντίν, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη, αφού ηττήθηκε με 0-2 από τη Χιμπέρνιαν και συνέχισε τον δρόμο της προς την... κατηφόρα

Το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο για την Αμπερντίν, η οποία διανύει μία πολύ κακή σεζόν στο ξεκίνημα της. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League ηττήθηκε από τη Χιμπέρνιαν, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να διατηρήσουν την ισοπαλία μέχρι την ανάπαυλα και μάλιστα είχε τον έλεγχο του αγώνα. Οι ευκαιρίες στο ματς πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ήταν συνολικά 17, δείγμα του πόσο κυλούσε η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. 

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και τελικά έφτασαν στο γκολ. Στο 75ο λεπτό ο Λε Φόντε έκανε το 0-1, ενώ η «μάχη» της Αμπερντίν χάθηκε στο 81' με το τέρμα του Ντόιτζ.

Τη δεδομένη στιγμή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει το μηδέν στα τέσσερα όσον αφορά το πρωτάθλημα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δύο ήττες. Μάλιστα, ο σύλλογος τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με το πρωτάθλημα, πάντως, να έχει δρόμο ακόμα.