Όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Το γκολ του Ντεσπόντοφ

i

© PrtScr

Όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:48 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 03.09.2023

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Βούλγαρος εξτρέμ θα επισκεφτεί την Ελλάδα.

Μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League (3/9, 20:00), ωστόσο όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Κίριλ Ντεσπόντοφ. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά τις διαψεύσεις, είχε ψηλά στη λίστα τον Βούλγαρο εξτρέμ και τις τελευταίες ώρες κινήθηκε με αποφασιστικότητα, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει αισίως αυτήν την σπουδαία μεταγραφή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς νωρίτερα είχε αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κινούνται για την απόκτηση του διεθνούς Βούλγαρου άσου και οι δηλώσεις του όπως φάνηκε είχαν βάση, αφού ο παίκτης καταλήγει στην Τούμπα.

Ο Ντεσπόντοφ θα υπογράψει για 4 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βγάλει από το ταμείο του το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ. Ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός αναμένεται μάλιστα σήμερα Κυριακή (3/9) στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη μεταγραφή και φυσικά θα δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα ματς των ομίλων του Conference League.

Το γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό

Στις 3 Αυγούστου του 2021, Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς κοντραρίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Βούλγαροι πήραν το προβάδισμα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ «νίκησε» τον Τζολάκη και άνοιξε το σκορ (0-1).

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα «αποδράσουν» από το Φαληρικό γήπεδο με σπουδαίο διπλό, ήρθε η απάντηση του Αγκιμπού Καμαρά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έφερε το ματς στα ίσα (1-1) λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα κι άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. 

Το μεταγραφικό «μπαμ» με τον Μπερμπάτοφ και η τρομερή σύμπτωση με την έλευση του Ντεσπόντοφ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:17 - 03.09.2023

Το μεταγραφικό «μπαμ» με τον Μπερμπάτοφ και η τρομερή σύμπτωση με την έλευση του Ντεσπόντοφ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα γίνει μόλις ο δεύτερος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ την πρωτιά έχει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, του οποίου η μεταγραφή έκλεισε ακριβώς την ίδια μέρα πριν από οκτώ χρόνια.

Μια εβδομάδα αργότερα οι Βούλγαροι άφησαν τον Ολυμπιακό εκτός Champions League, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει τον πικρό αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι.