Ο Καραπαπάς πήρε θέση για Ντεσπόντοφ: «Νο.1 στη λίστα του Ολυμπιακού ήταν ο Σολμπάκεν και αποκτήθηκε»

Ο Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Ο Καραπαπάς πήρε θέση για Ντεσπόντοφ: «Νο.1 στη λίστα του Ολυμπιακού ήταν ο Σολμπάκεν και αποκτήθηκε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:32 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 03.09.2023

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα γράφτηκαν/ ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για τη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ και την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί το τελευταίο διάστημα και για τον Ολυμπιακό. Μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη μεταγραφή του διεθνή Βούλγαρου εξτρέμ στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

«Έβαλα να δω μια ταινία, αλλά μου στέλνετε διάφορες παπάντζες που γράφουν διάφοροι άσχετοι και δεν θέλω να παρασύρεται κανένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από κανέναν! 

Μάθημα χωρίς χρέωση λοιπόν: Όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις. 

ΑΝ ΤΟ ΝΟ1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα. Νο1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν Όλα Σολμπάκεν! Πόσο απλό, κι όμως θέλετε εξηγήσεις!

ΥΓ: Τώρα αν εσείς ασχολείστε με το τι λένε στην Τουρκία, στην Αρμενία και στη Μολδαβία, είναι δικό σας πρόβλημα και να το δείτε…», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. 

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς: