Φτάνει Θεσσαλονίκη και δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ντεσπόντοφ

Κιρίλ Ντεσπόντοφ

i

©intime

Φτάνει Θεσσαλονίκη και δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα ο Ντεσπόντοφ

Το deal έχει κλείσει και ο Ντεσπόντοφ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι για ιατρικά και υπογραφές.

Η μεταγραφή του Κιρίλ Ντεσπόντοφ από την Λουντογκόρετς στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής 3/9.

Ο διεθνής Βούλγαρος ποδοσφαιριστής θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες του UEFA Europa Conference League, καθώς όλα τα τυπικά θα έχουν ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας 4/9.

Μάλιστα, το θετικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μέχρι στιγμής έχει στα πόδια του 11 αγώνες και μπορεί να βοηθήσει άμεσα το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σημειώνεται πως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου για κάθε χρόνο αυτού, ενώ ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τα ταμεία του 3.5 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό του.

Σαφώς τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας ασχολούνται με το θέμα και ρίχνουν στο τραπέζι και το… παρασκήνιο της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας η πρόταση του Ολυμπιακού προς την Λουντογκόρετς ήταν μικρότερη από αυτή του ΠΑΟΚ, ενώ και το συμβόλαιο που πρότεινε στον ποδοσφαιριστή ήταν αρκετά μικρότερο, με τον διεθνή εξτρέμ τελικά να κλείνει την πόρτα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, σημειώνεται πως ρόλο στην επιλογή έπαιξε και το γεγονός πως η καταγωγή του είναι από την Κρέσνα, που με το αυτοκίνητο είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και ήδη ο Ντεσπόντοφ έχτισε ένα πολυτελέστατο σπίτι εκεί.