«Μιλάει με Σανσόνε ο ΠΑΟΚ» - Τρέχει για εξτρέμ ο «Δικέφαλος»

«Μιλάει με Σανσόνε ο ΠΑΟΚ» - Τρέχει για εξτρέμ ο «Δικέφαλος»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:48 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 02.09.2023

Στην Ιταλία τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συνομιλίες με τον Ιταλό εξτρέμ Νίκολα Σανσόνε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπολόνια.

Μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία για τον ΠΑΟΚ.

Ο γνωστός ρεπόρτερ Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επαφές με τον 32χρονο (10/9/91) δεξιοπόδαρο εξτρέμ Νίκολα Σανσόνε. Ο πρώην διεθνής Ιταλός (τρεις συμμετοχές χωρίς γκολ) άσος έμεινε ελεύθερος από τη Μπολόνια και στο δημοσίευμα αναφέρεται:

«Ολοκληρώθηκε κι αυτή η καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά, η οποία έκλεισε χθες, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 για την Ιταλία. Αυτό το κλείσιμο, ωστόσο, δεν αφορά τους ελεύθερους παίκτες. Αυτός είναι ο λόγος που οι εκπρόσωποι του πρώην επιθετικού της Serie A, Νικόλα Σανσόνε , συνομιλούν με τον ΠΑΟΚ.

Ελεύθερος είναι αυτή τη στιγμή ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπολόνια, Νίκολα Σανσόνε. Ο Ιταλός αναζητά ομάδα και το γραφείο που τον εκπροσωπεί βρίσκεται σε επαφή αυτή τη στιγμή με τον ΠΑΟΚ. Η ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Ελλάδα θα του επέτρεπε επίσης να παίξει στην Ευρώπη, καθώς ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης προκρίθηκε στο επερχόμενο Conference League. Στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ελσίνκι, την Αμπερντίν και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Άλλος ο πρώτος στόχος

Ο Σανσόνε είναι αλήθεια ότι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, έχει εξεταστεί η περίπτωσή του, όμως, άλλος είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος. Ο «Δικέφαλος» τρέχει να κλείσει εξτρέμ μέχρι τη Δευτέρα για να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA και να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα ματς των ομίλων του Conference League.

Ο πρώτος στόχος, ωστόσο, δεν είναι ο Σανσόνε. Άλλος είναι πιο ψηλά στη λίστα και φυσικά από τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει από στιγμή σε στιγμή θα υπάρξουν εξελίξεις. Αν ο ΠΑΟΚ, πάντως, κινηθεί και για δεύτερο ακραίο παίκτη, δεν αποκλείεται να προχωρήσει το θέμα του Σανσόνε. Ο Ιταλός εξτρέμ, που παίζει κυρίως αριστερά είναι ελεύθερος, άρα και προσιτή περίπτωση.

Την περασμένη σεζόν στη Μπολόνια είχε 20 ματς, 5 γκολ και 4 ασίστ. Με τη συγκεκριμένη ομάδα συνολικά από τη σεζόν 2018-19 έχει 125 παιχνίδια, 15 γκολ και 19 ασίστ. Έχει παίξει επίσης στις Σασουόλο (89 ματς, 20 γκολ, 15 ασίστ), Βιγιαρεάλ (71 αγώνες, 16 γκολ, 8 ασίστ), Πάρμα (45 παιχνίδια, 8 γκολ, 6 ασίστ), Κροτόνε (36 ματς, 6 γκολ, 4 ασίστ).

Επειδή γεννήθηκε στη Γερμανία, έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, αλλά όχι και στην πρώτη ομάδα. Με τις μικρότερες ομάδες είχε 82 αγώνες στους Βαυαρούς με 31 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 453 παιχνίδια, 96 γκολ και 52 ασίστ.