Αθλητικός διευθυντής Λουντογκόρετς: «Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στο "κόλπο" για Ντεσπότοφ»

Κιρίλ Ντεσπότοφ

i

© Intime

Αθλητικός διευθυντής Λουντογκόρετς: «Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στο "κόλπο" για Ντεσπότοφ»

Δημήτρης Χούπης 18:19 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 02.09.2023

Ο Αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κίριλ Ντεσπότοφ, κάτι που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει διαψεύσει.

Ο Κίριλ Ντεσπότοφ παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει με τη Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του Βούλγαρου. 

Ωστόσο ο Αθλητικός διευθυντής της βουλγαρικής ομάδας, Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ, αποκάλυψε πως και ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του διεθνή εξτρέμ. Ενώ την ίδια ώρα υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για τη μεταγραφή αυτή. 

Όσον αφορά του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπότοφ όμως, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε αυτή τη δήλωση του Αθλητικού διευθυντή της Λουντογκόρετς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός υποψήφιος για την υπογραφή του, σοβαρό ενδιαφέρον δείχνει και ο ΠΑΟΚ, Πολλές ομάδες παλεύουν για τον Κίριλ, σύντομα θα γίνει σαφές τι θα συμβεί. Τώρα θα βρίσκεται στην εθνική ομάδα, αλλά είναι έτοιμος να πάει για εξετάσεις και να υπογράψει εάν επιτευχθεί συμφωνία με οποιονδήποτε από τους συλλόγους που θέλουν αυτόν».

Οι Τούρκοι λοιπόν ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη βουλγαρική ομάδα για την απόκτηση του αρχηγού της Λουντογκόρετς. Το ποσό μάλιστα που φέρεται ότι θα βγάλουν από τα ταμεία τους οι «ερυθρόλευκοι» είναι στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Βούλγαρου υπενθυμίζεται ότι λήγει αυτό το καλοκαίρι. 

Οι Πέμπτες που η Αθήνα θα είναι στο... πόδι με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
EUROPA LEAGUE

10:56 - 02.09.2023

Οι Πέμπτες που η Αθήνα θα είναι στο... πόδι με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει όλα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων την… κλασική ημέρα, δηλαδή Πέμπτη. Ποιοι αγωνίζονται ίδια ημέρα κι ώρα και πότε συμπίπτουν τα εντός έδρας ματς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος εξτρέμ στον αγώνα της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.