«Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ στα έξι εκατ. ευρώ»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

«Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ στα έξι εκατ. ευρώ»

Sportal newsroom 14:15 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 02.09.2023

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βγάλουν 6.000.000 ευρώ από τα ταμεία τους για αποκτήσουν τον 26χρονο επιθετικό από την Λουντογκόρετς.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού. Ενα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτό του αρχηγού της Λουντογκόρετς, Κίριλ Ντεσπόντοφ. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία οι Πειραιώτες όλο αυτό το διάστημα είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λουντογκόρετς και όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος μεσοεπιθετικό θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα για την μετακίνηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ στο Λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να βγάζει 6.000.000 ευρώ από τα ταμεία του για να παραχωρήσει η Λουντογκόρετς τον 26χρονο Βούλγαρο διεθνή. Το δημοσίευμα από την Τουρκία, έρχεται μετά από ενδιαφέρον που είχε δείξει η Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του. 

Ο Ντεσπόντοφ αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης και αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα. Ο 26χρονος πλάγιος επιθετικός πήρε μεταγραφή για τη Λουντογκόρετς τον Ιούλιο του 2021 κι όπως αποδείχθηκε από τα νούμερα, σε αυτήν την ομάδα βρήκε την... Ιθάκη του. Με τους «πράσινους» έχει μετρήσει συνολικά 39 γκολ και 55 ασίστ σε 128 εμφανίσεις, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 48 συμμετοχές με απολογισμό 19 τέρματα και 22 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Ντεσπόντοφ με την ομάδα της Βουλγαρίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του από το 2018 και έχει 39 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ είναι και αρχηγός εδώ και περίπου 1.5 χρόνο.