Τιμωρία στη Χάιντουκ Σπλιτ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Τιμωρία στη Χάιντουκ Σπλιτ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:55 - 02.09.2023

Ποινή στη Χάιντουκ Σπλιτ επέβαλε η UEFA, με τον σύλλογο της Κροατίας να τιμωρείται για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ.

Η UEFA δεν άφησε ατιμώρητη τη Χάιντουκ Σπλιτ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ. Η διεθνής συνομοσπονδία αποφάσισε να επιβάλλει ποινές στον σύλλογο της Κροατίας, με αφορμή τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς του Europa Conference League. 

Ειδικότερα, η UEFA επέβαλε συνολικό πρόστιμο 42.000 ευρώ στους «λευκούς». Όπως αναφέρεται στην επιστολή της συνομοσπονδίας, τα 14.000 ευρώ αφορούν τις μπλοκαρισμένες διόδους για τους θεατές και τα υπόλοιπα 28.000 στο άναμμα των πυρσών.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, ενώ στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. 

Ο τελικός αριθμός των «ασπρόμαυρων» διαρκείας

Η περίοδος της αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την ασπρόμαυρη σεζόν 2023-2024 ολοκληρώθηκε. Το κοντέρ έκλεισε στα 11.120 διαρκείας με τον κόσμο του Δικεφάλου να δίνει για ακόμα μια φορά το παρόν και να κλείνει θέση στην Τούμπα για όλη τη σεζόν.

Από δω και στο εξής δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει αγώνα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προμηθεύεται το ατομικό του εισιτήριο είτε από τα εκδοτήρια, είτε ηλεκτρονικά. Θυμίζουμε πως όποιος αγόρασε ή ανανέωσε εισιτήριο διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες:

Πρωταθλήματος Super League

Super League Playoff

Kυπέλλου

Φιλικούς

Φάσης των ομίλων UEFA Conference League