Στη Θεσσαλονίκη ο Ντεσπόντοφ! (gallery)

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Sportal.gr

Στη Θεσσαλονίκη ο Ντεσπόντοφ! (gallery)

Μάνος Τσαλγατίδης 15:16 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 03.09.2023

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Σε ρυθμούς... Ντεσπόντοφ κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ.

Εδώ και λίγη ώρα ο Βούλγαρος εξτρέμ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Συγκεκριμένα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ βρέθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», εκεί όπου και πέρασε ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο διεθνής Βούλγαρος ποδοσφαιριστής θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες του UEFA Europa Conference League, καθώς όλα τα τυπικά θα έχουν ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας 4/9. Μάλιστα, το θετικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μέχρι στιγμής έχει στα πόδια του 11 αγώνες και μπορεί να βοηθήσει άμεσα το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου

Σημειώνεται πως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου για κάθε χρόνο αυτού, ενώ ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τα ταμεία του 3.5 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό του.

Το μεταγραφικό «μπαμ» με τον Μπερμπάτοφ και η τρομερή σύμπτωση με την έλευση του Ντεσπόντοφ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα γίνει μόλις ο δεύτερος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής που θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», ενώ σε σχέση με τον πρώτο δημιουργήθηκε μία τρομερή σύμπτωση. Συγκεκριμένα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015 ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και την ίδια μέρα 8 χρόνια αργότερα, «έκλεισε» τον ποδοσφαιριστή της Λουντογκόρετς.

Σε ότι αφορά τον Μπερμπάτοφ, η έλευση του Βούλγαρου σούπερ σταρ προκάλεσε τον αναμενόμενο... πανικό στη Θεσσαλονίκη, όμως στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνολικά μέτρησε 25 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και μία κόκκινη κάρτα.

Πλέον, οκτώ χρόνια αργότερα ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να υποδεχτεί ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή από τη Βουλγαρία, ο οποίος θα δώσει μία ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ του συλλόγου.