Ο Μπαλτάκος συνάντησε τον Τσέφεριν στο Μονακό - Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε Elite διαιτητές

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

i

©intime

Ο Μπαλτάκος συνάντησε τον Τσέφεριν στο Μονακό - Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε Elite διαιτητές

Sportal newsroom 18:36 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 31.08.2023

Ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Μονακό. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε τη συνδρομή της UEFA και του προέδρου της για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε σήμερα (31/8) στο Μονακό ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε και πάλι από τον ισχυρό άνδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας την αποστολή διαιτητών Elite και Α' κατηγορίας στην Ελλάδα, με τον πρόεδρο της UEFA να επισημαίνει πως θα επανεξετάσει το όλο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος. 

Επιστολή Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Έχεις 48 ώρες να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί δεν θα αφήσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χέρια  σου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:37 - 28.08.2023

Επιστολή Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Έχεις 48 ώρες να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί δεν θα αφήσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χέρια σου»

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και του τόνισε ότι έχει 48 ώρες να αλλάξει κατεύθυνση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα».