Σοκάρουν οι φωτογραφίες μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία που έμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (gallery)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μετά την έκρηξη στην πολυκατοικία που έμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (gallery)

Sportal newsroom 17:07 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 05.09.2023

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι φωτογραφίες από την επίθεση με χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένουν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με τις εικόνες από το σημείο να σοκάρουν.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (5/9) μία ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε πολυκατοικία στην Κυψέλη ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. στην πολυκατοικία όπου διαμένουν δύο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, πραγματοποιήθηκε ρίψη χειροβομβίδας η οποία εξερράγη στην είσοδο της πολυκατοικίας. 

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο είχε συλληφθεί μετά την καταδρομική επιδρομή των Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα που οδήγησε στη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚΜιχάλη Κατσούρη.

Αμέσως μετά την επίθεση, Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών περισυνέλεξαν μέρη της χειροβομβίδας, όπως μοχλός και επικρουστήρας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων βίας στους αθλητικούς χώρους. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο φθορές στην πόρτα της εισόδου. Η προανάκριση για το συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρες δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες από το σημείο που πραγματοποιήθηκε η επίθεση, στις οποίες αποτυπωνόταν το μέγεθος της έκρηξης. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης: