Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μάντζης – Παίρνει σειρά ο Καλτσάς

Ανακοινώθηκε από τον Αστέρα ο Μάντζης.

i

©asterastripolis.gr

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μάντζης – Παίρνει σειρά ο Καλτσάς

Sportal newsroom 12:26 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 08.06.2023

Ο Βασίλης Μάντζης ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης έως το 2025.

Ο Βασίλης Μάντζης είχε συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος επιθετικός ήθελε την μετακίνησή του στους Αρκάδες, οι οποίοι είχαν σοβαρό πρόβλημα στο γκολ τη σεζόν που πέρασε και η απόκτηση ενός φορ ήταν προτεραιότητα.

Ο 31χρονος επιθετικός τη σεζόν που τελείωσε ήταν βασικό στέλεχος του Ιωνικού και σε 32 συμμετοχές μέτρησε έξι γκολ. Θ’ ακολουθήσει ο Νίκος Καλτσάς, με τον οποίο επίσης υπάρχει συμφωνία και θα γυρίσει στην ομάδα μετά την παρουσία του στην Κύπρο. Ο 33χρονος εξτρέμ στη σεζόν που πέρασε είχε 32 αγώνες, με 6 γκολ και 5 ασίστ με την Καρμιώτισσα.

Στην ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Μάντζη αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μάντζη. Ο Βασίλης Μάντζης γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μάντζης αγωνίστηκε σε Τριγλία Ραφήνας 53 αγώνες (23 γκολ), Κισσαμικό 71 (13), Βόλο 87 (36), Ολυμπιακό Λευκωσίας 49 (13), Ιωνικό 50 (15)».

Στην ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μάντζη:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η συνεργασία μου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που μου εμπιστεύονται μία φανέλα, η οποία με τη διαδρομή της έχει κερδίσει την εκτίμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τις επιτυχίες της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω αυτή την εμπιστοσύνη και επίσης για να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο. Ο Αστέρας τη νέα χρονιά θα επιστρέψει εκεί που αξίζει».