Συμφώνησε με Ριέρα ο ΟΦΗ - Δικός του μέχρι το 2025

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι στο εξής ο Αντριάν Ριέρα.

i

© intime

Συμφώνησε με Ριέρα ο ΟΦΗ - Δικός του μέχρι το 2025

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:22 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 29.05.2023

Ο Αντριάν Ριέρα συμφώνησε με τον ΟΦΗ και σήμερα το απόγευμα (29/5) θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Με τη λήξη της φετινής σεζόν, ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τον προγραμματισμό της επόμενης. Η ομάδα της Κρήτης έχει βάλει μπρος την διαφαινόμενη μεταγραφή του 27χρονου Ισπανού Ριέρα, ο οποίος θα βρεθεί στο Ηράκλειο το απόγευμα της Δευτέρας (29/5). 

Πιο συγκεκριμένα, παίκτης του ΟΦΗ θα είναι ο μέχρι πρότινος άσος του Αστέρα Τρίπολης Αντριάν Ριέρα, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Τη φετινή σεζόν, οι Κρητικοί ξεκίνησαν πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, αλλά με τον Βάλντας Νταμπράουσκας η ομάδα βρήκε τον δρόμο της και στα playoffs ήταν πολύ δυνατή. Φυσικά απείχε από τον μεγάλο της στόχο που ήταν η είσοδος στην εξάδα. 

Ο ΟΦΗ έχει σκοπό να ενισχυθεί, όπως τόνισε πρόσφατα και ο μεγαλομέτοχος Μιχάλης Μπούσης, αλλά αυτή τη φορά θέλουν όλοι να γίνουν προσεκτικές κινήσεις, σε συνεννόηση με τον Λιθουανό τεχνικό και να αποφευχθούν λάθη, όπως αυτά που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, οι Κρητικοί έχουν έναν καλό κορμό και θέλουν να προσθέσουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές. 

Θα στραφούν σε λύσεις τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Από την ελληνική αγορά, ένας από τους παίκτες που... γυάλισε στους Κρητικούς ήταν και ο Αντριάν Ριέρα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, πριν ακόμα λήξει το πρωτάθλημα. Είχε μέτρια σεζόν και δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην τεχνικό Ηρακλή Μεταξά.

Ο γεννημένος στις 19/4/1996 στη Μούρθια Ισπανός χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Λεβάντε. Μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ Β’ (15 ματς) κι έπαιξε ακόμα στις Λα Ρόντα (11 ματς), Φορμεντέρα (27 αγώνες), Τολέδο (έναν αγώνα). Το καλοκαίρι του 2019 τον πήρε ο Αστέρας Τρίπολης και τρεις πρώτες σεζόν ο Ριέρα ήταν βασικό στέλεχος. Συνολικά, μέτρησε στον Αστέρα 114 ματς, 12 γκολ και 14 ασίστ. Η πιο παραγωγική περίοδος ήταν η περσινή όταν είχε 7 γκολ σε 21 ματς.