Στις Σεϋχέλλες ο Εμβιλά! (gallery)

Γιαν Εμβιλά

i

© Intime

Στις Σεϋχέλλες ο Εμβιλά! (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:07 - 28.05.2023

Λίγο πριν τη νέα του απόφαση ο Γάλλος μέσος…

Όλα δείχνουν πως ο Γιαν Εμβιλά είναι έτοιμος για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Το τριετές συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού μέσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως όλα δείχνουν θα στραφούν σε άλλη λύση για τη μεσαία τους γραμμή.

 Μια πρώτη κουβέντα που είχε γίνει πριν καιρό, εκεί παραπέμπει, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να λέει πως έχει ήδη καλή πρόταση από το εξωτερικό, πιθανότατα από ομάδα του Κατάρ. Αν μάλιστα ισχύουν οι πληροφορίες για πρόταση ύψους 2,7 εκατ. ευρώ το χρόνο, καταλαβαίνει κανείς πως είναι μονόδρομος για τον Γάλλο μέσο.

Ο Εμβιλά αναχώρησε πριν λίγες ημέρες από την Ελλάδα και τώρα ξεκουράζεται. Βρίσκεται μάλιστα στις Σεϋχέλλες για τις διακοπές του, έχοντας την ευκαιρία να πάρει τις ανάσες του, πριν την επόμενη απόφαση, για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ολυμπιακός κα Εμβιλά πάντως, χωρίζουν φιλικά, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» άλλωστε έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια.

Έδωσε πολλά στη μεσαία γραμμή, στην ομάδα κατ’ επέκταση, είχε ξεχωριστές στιγμές. Είχε και δυσκολίες, δοκιμάστηκε αρκετά σε δύο περιπτώσεις με τον κορονοϊό. Επέστρεψε, όμως, βοήθησε, κλείνοντας, όμως την «ερυθρόλευκη» καριέρα του πλέον.

Με 140 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, από το 2020 ως και τώρα, ολοκληρώνεται η παρουσία του στον Ολυμπιακό. Σε λίγες ημέρες κλείνει τα 33 του χρόνια κι έχοντας την ξεκούραση και από τις Σεϋχέλλες, ο Γάλλος θα πάρει την απόφασή του. Μένει να δούμε κατά πόσο ίσχυαν οι αρχικές πληροφορίες για πρόταση από ομάδα του Κατάρ ή θα παίξει με το χρόνο, περιμένοντας κάτι άλλο…