O Ζαϊρί φόρεσε ξανά τα «ερυθρόλευκα» και... μάγεψε τους πάντες

Ζαουάντ Ζαϊρί

i

© Intime & Instagram

O Ζαϊρί φόρεσε ξανά τα «ερυθρόλευκα» και... μάγεψε τους πάντες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:50 - 28.05.2023

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί μπορεί να εγκατέλειψε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, όμως δύο πράγματα δείχνουν να παραμένουν ακόμα στην καρδιά του. Η «στρογγυλή θεά» και ο Ολυμπιακός...

Στην 1η Ιουλίου του 2017 ο Ζαουάντ Ζαϊρί εγκατέλειψε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κλείνοντας την καριέρα του στη Ζάκυνθο. Όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει παρατήσει τη «στρογγυλή θεά», αφού σε ηλικία 41 χρονών εθεάθει να μπαίνει ξανά στο γήπεδο.

Ο Μαροκινός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο αποτύπωνε τον ίδιο να επιστρέφει στις τέσσερις γραμμές και να... μαγεύει τους παρευρισκόμενους και μη, με τις εξαιρετικές του ενέργειες. Φυσικά, όλα αυτά τα έκανε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 2009-11. Σε αυτή του τη θητεία φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών σε 50 παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρία γκολ και προσφέροντας 11 ασίστ.

Για την ιστορία, ο Ζαϊρί είχε ασχοληθεί και με την προπονητική στο παρελθόν, μία απόπειρα που κράτησε για μικρό χρονικό διάστημα. Ο πάλαι ποτέ επιθετικός των «ερυθρόλευκων» ανέλαβε βοηθός προπονητή στη Ραμπάτ, για το διάστημα Άυγουστος - Νοέμβριος του 2021.