Ο Βαλμπουενά το… ψήνει για ένα ακόμη χρόνο
i

© Intime

Ο Βαλμπουενά το… ψήνει για ένα ακόμη χρόνο

Η συζήτηση με τον Ολυμπιακό κρίνει το μέλλον του Γάλλου και από ποια θέση…

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός προτεραιότητα έχει τη συμφωνία με προπονητή. Να αναλάβει και να αποφασίσει για πολλά ζητήματα. Κάποια πράγματα βέβαια, ξεκαθαρίζουν. Για διάφορους λόγους. Υπάρχουν ωστόσο και θέματα που θα χρειαστούν συζήτηση. Ένα κεφάλαιο, είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος έχει καρδιά… λιονταριού, σου δίνει την εντύπωση πως θέλει να παίζει ως τα… 45 του.

Πολλοί πιστεύουν ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του, πως η καριέρα του ως ποδοσφαιριστή, έφτασε στο τέλος της. Ο ίδιος τάσεις τέτοιες για την ώρα, δεν έχει δείξει. Κάθε άλλο. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του, λένε πως μπορεί να συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο! Στον Ολυμπιακό δεν έχουν τοποθετηθεί, είναι δεδομένα θέμα που θα τεθεί αν και εφόσον, στον νέο προπονητή. Ο Ματιέ το… ψήνει για να παίξει ένα ακόμη χρόνο.

Στον Ολυμπιακό, έχουν εξαιρετική άποψη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης άριστη σχέση. Μόνο που η κουβέντα θα τα περιλαμβάνει όλα. Ένα πόστο ενδεχομένως στην ομάδα, μια τέτοια πρόταση. Ανοιχτό θέμα για τα καλά, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να περιμένει την ειδοποίηση του Ολυμπιακού, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Στην Ελλάδα πάντως ο Ματιέ περνά καλά. Λέει τα καλύτερα. Θα ήθελε να συνεχίσει εδώ, ακόμη και αν δεν φοράει πλέον τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Το θέμα είναι τι θα ακούσει από τον Ολυμπιακό. Αν θα του προταθεί κάποια θέση στην ομάδα. Ήταν «μέσα» στην ομάδα πολύ άλλωστε, είχε σημαντικό ρόλο και στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια. Ο βραχύσωμος μέσος, δεν είναι… χθεσινός. Ξέρει και καταλαβαίνει. Ο Ολυμπιακός εκτιμά την προσφορά του. Όλα, όμως, θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή. Αυτός άλλωστε, μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν, θα κληθούν να πάρουν τις πιο δύσκολες και σοβαρές αποφάσεις για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2023-24.