Συμφωνία με Ράκοβ για Τσιφτσή, σενάριο για Γιαννακόπουλο - Παλεύει για τον Μιριτέλο ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Χουάν Μιριτέλο.

i

©instagram/juanbautistamiritello

Συμφωνία με Ράκοβ για Τσιφτσή, σενάριο για Γιαννακόπουλο - Παλεύει για τον Μιριτέλο ο Αστέρας Τρίπολης

Sportal newsroom 18:01 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 08.07.2023

Ο Τσιφτσής καταλήγει στη Ράκοβ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παλεύει για την απόκτηση του Αργεντινού Χουάν Μιριτέλο. Ο Γιαννακόπουλος είναι πιθανό να γυρίσει στους Αρκάδες.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν εδώ και καιρό σε επαφές με την πρωταθλήτρια Πολωνίας Ράκοβ Τσεστόχοβα.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία των Αρκάδων είναι έτοιμος για τη μεταγραφή και για την πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, αφού κι ο Αστέρας φέρεται να τα βρήκε σε όλα με τους Πολωνούς.

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας πρότεινε την απόκτηση του Τσιφτσή με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Ο Αστέρας θα πάρει ένα σημαντικό ποσό ως ενοίκιο για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε επτά συμμετοχές. Συνολικά με τον Αστέρα μετράει 45 αγώνες.

Μετά την πώληση του Τσιφτσή είναι πιθανό να επιστρέψει στον Αστέρα ο Νίκος Γιαννακοπουλος. Ο 30χρονος γκολκίπερ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία των Αρκάδων και κατάγεται από την πόλη, έμεινε ελεύθερος από τη Ζίμπρου και υπάρχει σκέψη ν’ αποκτηθεί. Ο Ράσταβατς θα αποφασίσει αν θέλει τον Γιαννακόπουλο ή θα προωθήσει κάποιον νεαρό πίσω από τον Νίκο Παπαδοπουλο. Ο Γιαννακόπουλος να θυμίσουμε ότι έχει παίξει στους νέους της Ουντινέζε και σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Άρη Λεμεσού, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα.

Ο Μιριτέλο

Ο Αστέρας Τρίπολης, παράλληλα, παλεύει τη μεταγραφή του Αργεντινού Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο από τη Ντεφένσα Ζουστίσια. Ο 24χρονος (8/2/99) Αργεντινός επιθετικός είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και απαιτούνται αρκετά χρήματα για την απόκτησή του. Ο Μιριτέλο την τρέχουσα σεζόν σε 19 ματς έχει τρία γκολ στην πρώτη κατηγορία κόντρα σε Μπάνφιλντ, Μπελγκράνο και Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στην προηγούμενη ομάδα του την Τουκουμάν είχε 35 ματς, 13 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Αστέρας έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για να τελειώσει τη μεταγραφή, αφού επιθυμία του Μιριτέλο είναι να παίξει στην Ευρώπη!

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν και ο Ενέκο Καπίγια, μετά τους Σανταφέ, Τασουλή, Μπενίτο, Τιλίκα, Μπαράλες και Ιγκλέσιας. Ο 28χρονος Ισπανός μέσος, ο οποίος είναι από το 2019 στην ομάδα δεν πρόσφερε ιδιαίτερα. Λόγω τραυματισμών έκανε 45 παιχνίδια και είχε 2 γκολ και 4 ασίστ.