Χωρίς Τζουκάνοβιτς και Μουνάφο η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Χωρίς Τζουκάνοβιτς και Μουνάφο η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό

Πάνος Κορομηλάς 20:17 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 24.02.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/2, 18:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (25/2,18:00), για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης και ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, στην οποία υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Ο Χουάν Μουνάφο παραμένει ανέτοιμος, ενώ εκτός έμεινε και ο Έρβιν Τζουκάνοβιτς προκειμένου να πάρει ανάσες. Ο Χουάν Μπαρτόλο θα εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με συνέπεια να μην είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.