Το βουνό μπροστά του και το «0» στους τραυματίες…

Ολυμπιακός

i

©Intime

Το βουνό μπροστά του και το «0» στους τραυματίες…

Διονύσης Βερβελές 13:53 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 24.02.2024

Η διαχείριση του Μεντιλίμπαρ και γιατί πήρε ένα ευχάριστο νέο από το ιατρικό τιμ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να επιστρέψει για τα καλά σε δύο στόχους του. Από τη μία η Ευρώπη και η πρόκριση στο Conference League, από την άλλη η μείωση της διαφοράς στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο. Την Κυριακή, τον περιμένει το δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη. Και αυτό, θα είναι στη νέα… αρχή του βουνού που έχουν να ανέβουν οι «ερυθρόλευκοι».

Βλέπετε μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος το πρόγραμμα βαραίνει επικίνδυνα. Την Τετάρτη, υπάρχει η επίσκεψη στο Αγρίνιο για τη «μάχη» με τον Παναιτωλικό και ακολουθεί την Κυριακή 3 Μάρτη, η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και το ματς με τον Βόλο. Ακολούθως υπάρχει το πρώτο ματς με την Μακάμπι στις 7 Μάρτη και με τη ρεβάνς στις 14 στη Σερβία, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα. Ενδιάμεσα, θα έχουμε την πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο πάντως για τον Μεντιλίμπαρ, είναι πως το ιατρικό δελτίο γράφει «τραυματίες 0». Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη και στο πλαίσιο της διαχείρισης που μπορεί να κάνει ο Βάσκος κόουτς. Ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει μπει στις προπονήσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να του δώσει λύσεις. Έδειξε άλλωστε όταν έπαιξε πως συνδυάζει ταχύτητα και ποιότητα και με δυσκολότερες μάλιστα συνθήκες. Δεν έχουμε δει και τον Καμπράλ, ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει πως εκμεταλλεύεται όλο του το υλικό κι αυτό θέλει να πράξει και τώρα.

Χαμός και βιντεοκλήση με Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος (vid)
CONFERENCE LEAGUE

21:04 - 23.02.2024

Χαμός και βιντεοκλήση με Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος (vid)

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος και οι παίκτες έκαναν... χαμό στα αποδυτήρια. Στην παρέα τους μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μέσω βιντεοκλήσης έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, ίσως είναι μια αρχή, με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Δεν έχουν και προβλήματα με τιμωρημένους, καθώς όπως δηλώθηκε, ο Μπιανκόν θα εκτίσει την Τετάρτη στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Φορτούνης στην τελευταία αγωνιστική, με το Βόλο στο Καραϊσκάκη…