Και ο Μεντιλίμπαρ θέλει τους Πορτογάλους του!

Τσικίνιο

i

©Intime

Και ο Μεντιλίμπαρ θέλει τους Πορτογάλους του!

Διονύσης Βερβελές 10:22 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 24.02.2024

«Κεντάνε» μπροστά Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, σταθερή αξία και ο Κάρμο…

Σε δεύτερο σερί ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προτίμησε να παίξει με τριπλέτα Πορτογάλων στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτό βγήκε σε καλό για τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κόουτς φαίνεται πως έχει βρει αυτό που ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους τρεις συμπατριώτες να δείχνουν πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Όρτα, Τσικίνιο στα χαφ και τον Ποντένσε στο πλάι της επίθεσης. Ήταν βασικοί τόσο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ όσο και με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.

Στα δύο αυτά ματς οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και οι τρεις τους είχαν καταλυτική παρουσία. Ιδιαίτερα μέσα στη Βουδαπέστη μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, όταν κατάφεραν και «βρέθηκαν», πίεσαν τον αντίπαλο και πλέον το γήπεδο άρχισε να κατηφορίζει υπέρ του Ολυμπιακού. Είναι τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν πως έχουν μεγάλη ποιότητα και κάνουν σημαντικά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μαζί με τα δύο χαφ, Όρτα και Τσικίνιο, έχει βρει τον καλό του εαυτό και ο Ποντένσε κάτι το οποίο φαίνεται σε όλη την ομάδα. Είναι επιδραστικός ποδοσφαιριστής και όταν είναι αυτός καλά ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο επάνω και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και φυσικά το νιώθει αυτό και ο κάθε αντίπαλος.

Δεν ήταν λίγες οι φορές με την Φερεντσβάρος που ιδιαίτερα Τσικίνιο και Ποντένσε συνεργάστηκαν στην επίθεση, έδειχναν στο χορτάρι σα να είναι συμπαίκτες εδώ και καιρό ενώ επί της ουσίας είναι μόλις έναν μήνα μαζί στην ίδια ομάδα! Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους Τσικίνιο, Όρτα οι οποίοι συνεργάζονται άψογα ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Αρκετές φορές ήταν που «έπνιξαν» τον αντίπαλό τους στο ματς με τη Φερεντσβάρος, κλέβοντας πολλές μπάλες στο κέντρο και βγάζοντας τον Ολυμπιακό στην επίθεση…

Χαμός και βιντεοκλήση με Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος (vid)
CONFERENCE LEAGUE

21:04 - 23.02.2024

Χαμός και βιντεοκλήση με Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος (vid)

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος και οι παίκτες έκαναν... χαμό στα αποδυτήρια. Στην παρέα τους μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μέσω βιντεοκλήσης έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες.

Προσθέστε και την εικόνα του Κάρμο στην άμυνα κι εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως εξηγείται σε μεγάλο βαθμό η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού. Ο στόπερ που ανήκει στην Πόρτο, έχει αλλάξει επίπεδο την ομάδα, δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι και στα ανασταλτικά καθήκοντα. Και το κυριότερο; Μπορεί να παίξει άνετα με όλους τους στόπερ δίπλα του…