Χαμός και βιντεοκλήση με Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούν με τον Μαρινάκη

Χαμός και βιντεοκλήση με Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:04 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 23.02.2024

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος και οι παίκτες έκαναν... χαμό στα αποδυτήρια. Στην παρέα τους μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μέσω βιντεοκλήσης έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός σχεδόν ξεκούραστα επικράτησε της Φερεντσβάρος, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του προς τον μεγάλο τελικό της «OPAP Arena».

Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκαναν... χαμό στα αποδυτήρια. Σε αυτούς τους πανηγυρισμούς μπήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μέσω βιντεοκλήσης έγινε ένα με τους παίκτες.

Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός στους «16» του Conference League


Το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Europa Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2). Στην ίδια κληρωτίδα μπήκε φυσικά κι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Conference League:

Σερβέτ - Βικτόρια ΠλζενΆγιαξ - Άστον Βίλα

Μόλντε - Μπριζ

Ουνιόν - Φενέρμπαχτσε

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ

Στουρμ - Λιλ

Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ανάλυση της Opta για τις πιθανότητες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League
CONFERENCE LEAGUE

19:11 - 23.02.2024

Η ανάλυση της Opta για τις πιθανότητες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ αντίστοιχα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δεν έλειψε να έρθει και η ανάλυση των δεδομένων από την Opta, η οποία θεωρεί οριακά αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση τις δύο ελληνικές ομάδες.

Τα πρώτα ματς της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένα για τις 7 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αρχικά και το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στην ουδέτερη έδρα. Οι ώρες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα από την UEFA κατόπιν συνεννόησης.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και το μετέπειτα «μονοπάτι» ως τον τελικό για γίνει στις 15 Μαρτίου . Ο τελικός είναι προγραμματισμένος στην «Opap Arena» στις 29 Μαΐου.