H εκθαμβωτική Νίνα Άχε βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Ροντινέι (vid)

H εκθαμβωτική Νίνα Άχε βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Ροντινέι (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:25 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 23.02.2024

Ο Ροντινέι κάνει φοβερή σεζόν με τον Ολυμπιακό και στο πλευρό του έχει τη σύντροφό του, Νίνα Άχε, που δεν την αποχωρίζεται ποτέ.

Το όνομα Ροντινέι είναι ένα από τα πιο αγαπητά στους φίλους του Ολυμπιακόυ τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να το... χτίζει από τον Ιανουάριο του 2023 που ήρθε. Ο δεξιός μπακ δεν έχει κατεβάσει ταχύτητες ούτε λεπτό, αφού συνεχώς βρίσκεται στην βασική εντεκάδα της ομάδας, δείγμα του ταλέντου του.

Στο πλευρό του όμως δεν βρίσκονται μόνοι οι φίλαθλοι της ομάδας, αφού ο αμυντικός έχει στο πλάι του επίσης την εκθαμβωτική σύντροφό του, Νίνα Άχε. H δημοφιλής influencer βρίσκεται στην Ελλάδα παρέα με τον αγαπημένο της, με το ζεύγος να μοιράζεται ουκ ολίγες φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, η σύντροφος του Ροντινέι ταξίδεψε στη Βουδαπέστη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

H Βραζιλιάνα καλλονή μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τη «Groupama Arena», για το πως έζησε τον αγώνα των Πειραιωτών, Στο ένα από αυτά αποτυπώνεται εκείνη να περιμένει τον αγαπημένο της και να τον χαιρετά από μακριά, ενώ σε ένα άλλο έδειχνε τον ενθουσιασμό της με τους φίλους του Ολυμπιακού.

Όσο για την προσωπική της ζωή, λίγα πράγματα μπορεί να ανακαλύψει κανείς για τη Νίνα Άχε. Αυτά που έχει γνωστοποιήσει η ίδια για την επαγγελματική της σταδιοδρομία είναι πως ασχολείται με τη διατροφολογία και πως έχει δική της επιχείρηση. Ένα άλλο στοιχείο που είναι γνωστό για εκείνη είναι ότι λατρεύει την πυγμαχία, κάτι που έχει μοιραστεί στο προφίλ της.

Για την ιστορία, ο Ροντινέι έφυγε τον Ιανουάριο του 2023 από τη Φλαμένγκο και ήρθε στον Ολυμπιακό. Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 55 παιχνίδια - ως επι το πλείστον βασικός - έχοντας συνολικό απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ.