Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ

Δημήτρης Χούπης 16:58 - 04.02.2024

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στόχος των Αρκάδων είναι να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην εξάδα. 

Κάπως έτσι έγινε γνωστή η ενδεκάδα της ομάδας της Τρίπολης με τον Γραμματικάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας ο Καστάνιο, ο Τζουκάνοβιτς, ο Χουχούμης και ο Λύρατζης. Στο κέντρο είναι Γιαμπλόνσκι με τον Γκος, στα πλάγια ο Καλτσάς με τον Κρέσπι και ο Μπαρτόλο είναι πίσω από τον Μιριτέλο που βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. 

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται σε παρόμοια φάση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 04.02.2024

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται σε παρόμοια φάση»

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αναγνώρισε ομοιότητες στους δύο αιώνιους αντιπάλους λόγω της πρόσφατης αλλαγής προπονητή, ενώ ο Βίτορ Ούγκο εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Γραμματικάκης - Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι, Γκος - Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι - Μιριτέλο.