Μια ανάσα από τον Σλίβκα ο Αστέρας Τρίπολης

Βικίντας Σλίβκα

i

©intime

Μια ανάσα από τον Σλίβκα ο Αστέρας Τρίπολης

Κώστας Τόπας 13:10 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 29.05.2024

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Βικίντας Σλίβκα. Απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μια ανάσα από μια σημαντική μεταγραφή είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και εκτός από την επιθυμία να κρατήσει τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και πολύ κοντά στην απόκτηση του Βικίντας Σλίβκα.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λιθουανό μέσο και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι υπογραφές.

Ο 29χρονος προέρχεται από μια αρκετά καλή σεζόν με τη Λαμία, η οποία έπαιξε στα playoffs, τερματίζοντας έκτη. Σε 33 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά με την ομάδα της Φθιώτιδας έχει 67 εμφανίσεις 7 γκολ και τρεις ασίστ.

Από εκεί και μετά ο Αστέρας στο μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού έχει στόχο να καλύψει θέσεις στην άμυνα, έχοντας ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για στόπερ. Ενώ θέλει να ολοκληρώσει και την αγορά του Χουάν Μιριτέλο από την Ντεφένσα Χουστίθια.