«Ο Λιβάγια έχει πρόταση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!»
i

© Intime

«Ο Λιβάγια έχει πρόταση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!»

Sportal newsroom 21:40 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 29.05.2024

Ο Κροάτες ισχυρίζονται ότι ο Μάρκο Λιβάγια έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Όπως διαβάσατε χθες (22/05) στο Sportal, ο Μάρκο Λιβάγια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Χάιντουκ Σπλιτ και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό ισχυρίστηκε τουλάχιστον σε ρεπορτάζ του, το «germanijak.hr».

Το «Index» της Κροατίας πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, καθώς αναφέρει σε δημοσίευμα του πως ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ έχει στα χέρια του πρόταση από δύο ελληνικές ομάδες. Τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ιβάν Σαββίδης: «Να είμαστε έτοιμοι για το Champions League» - Οι ατάκες για τη Νέα Τούμπα και το προπονητικό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:38 - 23.05.2024

Ιβάν Σαββίδης: «Να είμαστε έτοιμοι για το Champions League» - Οι ατάκες για τη Νέα Τούμπα και το προπονητικό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης αφού έδωσε συγχαρητήρια για τον τίτλο, χάραξε ήδη τα πλάνα για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Θέλει έτοιμο προπονητικό και να βρίσκεται υπό κατασκευή η Νέα Τούμπα στα 100 χρόνια.

«Η πληροφορία ότι ο Μάρκο Λιβάγια έχει προσφορές από την Ελλάδα είναι σωστή και σύμφωνα με πληροφορίες του index είναι από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον μεγάλο Παναθηναϊκό. Ο Λιβάγια δεν είναι στην καλύτερη φόρμα εδώ και αρκετό καιρό, ο κύριος λόγος για αυτό είναι οι τραυματισμοί, αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και μήνες, μεγάλα και μικρά, ενώ τον τελευταίο καιρό βρέθηκε και σε δυσμένεια με τους οπαδούς της ομάδας του Σπλιτ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Μάρκο Λιβάγια δεσμεύεται με τη Χάιντουκ έως το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ ετοιμάζεται να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του.

Αυτή τη σεζόν ο Λιβάγια σημείωσε 12 γκολ και πρόσθεσε επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της κροατικής ομάδας.