Η Άστον Βίλα πάει για διπλό «μπαμ»: +100 εκατ. ευρώ για Βλάχοβιτς και Φεράν Τόρες

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Άστον Βίλα πάει για διπλό «μπαμ»: +100 εκατ. ευρώ για Βλάχοβιτς και Φεράν Τόρες

Κώστας Τόπας 09:34 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 06.05.2023

Η Άστον Βίλα ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη, ενόψει της νέας σεζόν, καταβάλλοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τους Φεράν Τόρες και Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Άστον Βίλα φαίνεται πως είναι αποφασισμένη την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει. Οχι μόνο προσέλαβε τον Ματέου Αλεμάνι, διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, αλλά ετοιμάζεται να κάνει δικούς της και δύο σπουδαίους παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Οι «χωριάτες» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Φεράν Τόρες και για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον Σέρβο επιθετικό της Γιουβέντους. Είναι ξεκάθαρό ότι η Άστον Βίλα θέλει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και για αυτό θα κάνει μια μεγάλη οικονομική προσπάθεια τη νέα σεζόν.

Αφού υπέγραψε τον Ματέου Αλεμάνι για να ηγηθεί της αθλητικής δομής της, πλέον εστιάζει στο να δημιουργήσει σύνολο που θα φτάσει ψηλά στην Premier League και όχι μόνο. Και ένα από τα πρώτα ονόματα που έχει γράψει στο ημερολόγιό του είναι αυτό του Φεράν Τόρες. Τόσο ο Ουνάι Έμερι, προπονητής της αγγλικής ομάδας, όσο και η διοίκηση θεωρούν τον Ισπανό πολύ ταλαντούχο παίκτη και πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο Μπέρμιγχαμ, λόγω της ποιότητάς του.

Η ομάδα του «Villa Park» είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό, τουλάχιστον, παρόμοιο με αυτό που πλήρωσε η Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2022. Συγκεκριμένα, ένα ποσό που φτάνει τα 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να αυξηθούν στα 65 ανάλογα με ορισμένα μπόνους. Ο Φεράν Τόρες, με συμβόλαιο στην Μπάρτσα μέχρι τον Ιούνιο του 2027, έχει συμμετάσχει σε 41 αγώνες τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει επτά γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ.

«Πακέτο» με τον Φεράν Τόρες, οι άνθρωποι της Άστον Βίλα, επιθυμούν και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, για τον οποίο η Γιουβέντους πλήρωσε 81 εκατομμύρια ευρώ στη Φιορεντίνα στη χειμερινή αγορά του 2022. Με τους «μπιανκονέρι», ο 23χρονος στράικερ έχει καταγράψει 58 εμφανίσεις, με απολογισμό 21 τέρματα κι έξι ασίστ. Οι «χωριάτες» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, τους δύο επιθετικούς καταβάλλοντας συνολικά ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμυρίων ευρώ.