Προλαβαίνει και παίζει με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντε Μπρόινε

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

©Κέβιν Ντε Μπρόινε/ ©Twitter

Προλαβαίνει και παίζει με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντε Μπρόινε

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:52 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 05.05.2023

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να διευρύνει το προβάδισμά της στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League στους τέσσερις βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, με στόχο τη νίκη κόντρα στη Λιντς στο «Έτιχαντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στην κορυφή της Premier League το βράδυ της Τετάρτης (3/5) με τη νίκη 3-0 επί της Γουέστ Χαμ, ανακτώντας την πρώτη θέση από την Άρσεναλ

Ο Νέιθαν Άκε άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο που είδε τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο 0-0 στο μεσοδιάστημα του ημιχρόνου, πριν πετύχει ο Έρλινγκ Χάαλαντ το δεύτερο τέρμα και να έρθει ο Φιλ Φόντεν να κάνει το τελικό 3-0.  

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε απουσίαζε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο Βέλγος συνέχισε την ανάρρωσή του, μετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε κόντρα στην Άρσεναλ, παρακολουθώντας από την κερκίδα στο «Έτιχαντ». 

Ωστόσο, αφού επέστρεψε στην πλήρη προπόνηση της πρώτης ομάδας αυτή την εβδομάδα, ο 32χρονος είναι και πάλι στη διεκδίκηση για την επίσκεψη της Λιντς, και ίσως το πιο σημαντικό, για το ταξίδι στην ισπανική πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα.