«Πλήγμα» στην Τότεναμ - Τέλος η σεζόν για τον Λορίς
i

Ο Ούγκο Γιορίς / © Twitter

«Πλήγμα» στην Τότεναμ - Τέλος η σεζόν για τον Λορίς

Κώστας Τσιακλής 15:48 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 05.05.2023

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Λιορίς, δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή περίοδο αφού δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει.

Δυσάρεστα νέα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από το στρατόπεδο της Τότεναμ αφού ο Ράιαν Μέισον επιβεβαίωσε πως ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ούγκο Λορίς, δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή περίοδο.

Ο Γάλλος γκολκίπερ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στην αναμέτρηση κόντρα στη Νιουκάστλ (6-1) στις 23 Απριλίου. Αρχικά αρκετός κόσμος θεώρησε πως η αλλαγή έγινε λόγω της κακής απόδοσης του ιδίου αφού είχε δεχτεί πέντε γκολ σε 21 λεπτά ωστόσο στη συνέχεια ο υπηρεσιακός προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, αποκάλυψε πως ο 36χρονος υπέστη κάποιο τραυματισμό στο ισχίο.

«Τελειώνει» το καλοκαίρι ο Βέγχορστ απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:51 - 05.05.2023

«Τελειώνει» το καλοκαίρι ο Βέγχορστ απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βέγχορστ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά, καθώς ο Τεν Χαχ στοχεύει να φέρει τρεις άλλους επιθετικούς για να βοηθήσουν το επιθετικό κομμάτι του συλλόγου.

Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Λιορίς θα μείνει στα πιτς για το υπόλοιπο της σεζόν και παραμένει άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό εκ νέου ο Μέισον στη συνέντευξη τύπου για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο 06/05, 17:00).

Συγκεκριμένα ο Μέισον ανέφερε: «Ο Ούγκο είναι εκτός για τη σεζόν. Έχουμε πλέον τα αποτελέσματα πίσω. Το φοβόμασταν. Δεν μπορώ να μιλήσω για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Ουγκό έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς μέχρι το τέλος της σεζόν».

Επιπλέον εκτός παραμένουν ακόμα οι Ράιαν Σεσενιόν, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Ίβς Μπισούμα και Έμερσον Ρογιάλ, με τον πρώτο να τίθεται και αυτός νοκ-άουτ για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Για τους Μπεντανκούρ και Έμερσον ο Μέισον είπε: «Με αυτούς τους τύπους τραυματισμών (που αντιμετωπίζει ο Μπεντανκούρ στο γόνατο), πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Βλέπουμε μερικές φορές ότι μπορεί να επαναληφθούν, και τον αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Κάνει πρόοδο, αλλά αυτή τη στιγμή, είναι μάλλον πολύ νωρίς για να ορίσουμε ημερομηνία επιστροφής.

Ο Έμερσον είναι μέρα με τη μέρα τώρα, και ελπίζουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει πριν το τέλος της σεζόν».

Τον Ούγκο Λιορίς θα αντικαταστήσει ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος μετράει τη φετινή σεζόν 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχει κρατήσει πέντε φορές την εστία του ανέπαφη ενώ έχει δεχθεί 22 τέρματα.

Από την άλλη ο Λιορίς έχει καταγράψει φέτος 31 εμφανίσεις και κράτησε εννέα φορές απαραβίαστη την εστία του ωστόσο δέχθηκε και 45 γκολ. Συνολικά ο Γάλλος διεθνής έχει φτάσει τις 447 συμμετοχές με τη φανέλα των «Σπερς» και έχει 151 clean sheets.