Γίνεται «γλάρος» ο Μίλνερ: Υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με την Μπράιτον

Τζέιμς Μίλνερ

i

Τζέιμς Μίλνερ/©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Γίνεται «γλάρος» ο Μίλνερ: Υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με την Μπράιτον

Κώστας Τόπας 14:20 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 05.05.2023

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Τζέιμς Μίλνερ στην Μπράιτον, στην οποία ο 37χρονος μέσος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Τίτλοι τέλους για τον Τζέιμς Μίλνερ στην Λίβερπουλ. Ο 37χρονος Άγγλος μέσος είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον. 

Ο Μίλνερ, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους «Reds», θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους «γλάρους» οι οποίοι οδεύουν προς την έξοδο τους στην Ευρώπη και τρέχουν ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν, καθώς εκτός από τον Μίλνερ έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον Ζοάο Πέδρο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι, μετά το τρίποντο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος με 55 βαθμούς, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ του Μίλνερ με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος μέσος έγινε κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ το 2015 όταν υπέγραψε στην Λίβερπουλ ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι. Με τους «Reds» κατέγραψε  328 εμφανίσεις, κατακτώντας τρόπαια σε Champions League, Κύπελλο, League Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Super Cup εγχώριο και Ευρώπης και την Premier League. Πριν την Λίβερπουλ, ο Μίλνερ αγωνίστηκε στους «Πολίτες», έχοντας 203 συμμετοχές και πανηγυρίζοντας δυο πρωταθλήματα και από ένα FA Cup, League Cup και εγχώριο Super Cup.