«Τελειώνει» το καλοκαίρι ο Βέγχορστ απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βέγχορστ

i

© Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

«Τελειώνει» το καλοκαίρι ο Βέγχορστ απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:51 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Βέγχορστ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά, καθώς ο Τεν Χαχ στοχεύει να φέρει τρεις άλλους επιθετικούς για να βοηθήσουν το επιθετικό κομμάτι του συλλόγου.

Ο Βάουτ Βέγχορστ, ο οποίος αγωνίζεται με μορφή δανεισμού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπέρνλι, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «κόκκινους διαβόλους» την επόμενη σεζόν, καθώς εκτός του ότι είναι «αλλεργικός» στο σκοράρισμα σύμφωνα με τους φίλους της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαχ σκοπεύει να φέρει τρεις νέους επιθετικούς για να ενισχύσει το επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Ολλανδός επιθετικός έγινε κάτοικος Μάντσεστερ τον Ιανουάριο μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ που αγωνίσθηκε με την χώρα του. Ο Βέγχορστ που ήρθε δανεικός απ’ την Μπέρνλι, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο.

Για αυτό το λόγο η Γιουνάιτεντ κι ο Τεν Χαχ αποφάσισαν να μην κρατήσουν τον παίκτη στο δυναμικό της ομάδας την επόμενη σεζόν, καθώς έχουν να κάνουν τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες που δεν θα έδιναν χρόνο συμμετοχής στον Βέγχορστ.

Ο παίκτης αγωνίσθηκε το πρώτο μισό της σεζόν με την φανέλα της Μπεσίκτας, όπου σημείωσε εννέα γκολ σε 18 αγώνες. Ωστόσο άλλο η Τουρκία κι άλλο η… Αγγλία. Αν και ξεκίνησε βασικός πολύ γρήγορα, πλέον δύσκολα παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα σε 13 αγώνες στην Premier League, κάτι που έχει προκαλέσει κριτική απ’ τους φίλους της ομάδας. Έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με την Μπέρλνι, μια μεταγραφή που στοίχισε 12,5 εκατομμύρια λίρες από την Βόλφσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2022. 

Οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι των «κόκκινων διαβόλων», είναι ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ο εκτελεστής της πρωταθλήτριας Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν και ο Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.