Εκτός αποστολής ο Μαρτίνες για το παιχνίδι με την Μπράιτον

Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

©Photo by Matthieu Mirville/BSR Agency/Getty Images

Εκτός αποστολής ο Μαρτίνες για το παιχνίδι με την Μπράιτον

Δημήτρης Χούπης 15:42 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 19.05.2024

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραμένει εκτός, αφού δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Μπράιτον.

Εκτός παραμένει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες για την Άστον Βίλα λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Οι «βίλανς» αντιμετωπίζουν την Μπράιτον για την 36η αγωνιστική της Premier League, σε έναν αγώνα όπου αν κερδίσουν και ταυτόχρονα η Τότεναμ ηττηθεί από τη Λίβερπουλ, τότε θα εξασφαλίσουν την 4αδα και τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για ακόμα μια φορά. Ο Αργεντινός γκολκίπερ είχε αποκομίσει τραυματισμό στον μηρό στον αγώνα με την Τσέλσι, με αποτέλεσμα να γίνει αμφίβολος για τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» την ερχόμενη Πέμπτη (9/5).

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 04.05.2024

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League, φέρει την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας υπενθυμίζεται ότι είχε απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αγγλία λόγω καρτών. Ο Μαρτίνες κανονικά είχε ελπίδες για να αγωνιστεί κόντρα στους «γλάρους», όπως είχε δηλώσει ο Ουνάι Έμερι, αλλά τελικά όπως φαίνεται ο Αργεντινός δεν έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής.

«Αύριο είναι η μέρα κλειδί. Εάν δεν νιώσει καμία περαιτέρω ενόχληση, χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Μπράιτον», είχε δηλώσει ο Ισπανός τεχνικός.

Την ίδια ώρα, εκτός παραμένει και ο Γιούρι Τίλεμανς. Ο Βέλγος μέσος είχε τραυματιστεί επίσης στο παιχνίδι με την Τσέλσι, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Αγγλία. Το γεγονός ότι είναι εκτός από τον αγώνα με την Μπράιτον, τον κάνει κάπως έτσι αμφίβολο και από τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους».