Ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League (poll)

Ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League (poll)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:10 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:59 - 19.05.2024

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Τέσσερις ομάδες που θέλουν να βρεθούν στην κορυφή της Stoiximan Super League. Ποια από αυτές πιστεύετε πως τελικά θα φτάσει εκεί στο φινάλε;

Με το ημερολόγιο να γράφει «Μάιος», το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του. Τη δεδομένη στιγμή, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκεντρώνουν όλοι αρκετές πιθανότητες για κατάληψη της πρώτης θέσης, πράγμα που αποτελεί στόχο για κάθε έναν τους ξεχωριστά.

Αφενός, η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» στην Τούμπα, αφού με νίκη εξασφάλιζε σχεδόν μαθηματικά το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα έφτανε τους 78 πόντους και ο μόνος που θα μπορούσε να της το «κλέψει» θα ήταν ο Ολυμπιακός. Βεβαίως, μετά την επικράτησή του στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έμεινε ενεργός στην κούρσα της πρωτιάς, έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών από την Ένωση, βάζοντας... φωτιά στο πρωτάθλημα.

Ποιος είναι ο Σίνα του Ολυμπιακού που επιλέγει την εθνική Αλβανίας από την εθνική Ελλάδος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:14 - 05.05.2024

Ποιος είναι ο Σίνα του Ολυμπιακού που επιλέγει την εθνική Αλβανίας από την εθνική Ελλάδος

Ο Άντζελο Σίνα, εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Youth League, επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας. Ποιος είναι ο 20χρονος πορτιέρε που έγραψε ιστορία με τους «ερυθρόλευκους στην Ευρώπη.

Ισόβαθμος με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να βρεθεί μία ανάσα από την ΑΕΚ και να περιμένει μία ήττα της για να βρεθεί πρώτος. Όμως, στην πρόβα τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μέσα στη Λεωφόρο, ο Άρης του έκοψε τη φόρα και το στέρησε τρεις πολύτιμους βαθμούς, επικρατώντας με 1-0. Τέλος, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν καταφέρει και κάνει το τρία στα τρία, τότε θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν οι άλλοι.

Tέσσερις ομάδες, λοιπόν, αναζητούν τον τρόπο στο να βρεθούν πρώτες και να σηκώσουν την κούπα της Stoiximan Super League. Για κάθε μία, μάλιστα, θα είναι ξεχωριστή η κατάκτηση. Για την ΑΕΚ θα είναι το back to back, για τον Παναθηναϊκό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια, για τον ΠΑΟΚ θα είναι η επιστροφή στα τρόπαια και για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση της κούπας στην πιο τρελή του σεζόν.

Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, επομένως κάθε οπαδός από το λεγόμενο Big-4 έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται. Θα παραμείνει πρώτη η ΑΕΚ; Θα το... γυρίσει ο Παναθηναϊκός; Θα τα καταφέρουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League:

Loading Poll...