Η Αταλάντα έριξε πεντάρα στην Φροζινόνε και «πάτησε» εξάδα
i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Η Αταλάντα έριξε πεντάρα στην Φροζινόνε και «πάτησε» εξάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:41 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 15.01.2024

Άνετο βράδυ είχε η Αταλάντα, η οποία επικράτησε κόντρα στην Φροζινόνε με 5-0, για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Ένα άνετο βράδυ είχε η Αταλάντα, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας κόντρα στην Φροζινόνε με 5-0, για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα από το Μπέργκαμο ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς, όσους έχει και η Λάτσιο, ενώ η Φροζινόνε παρέμεινε στη 15η θέση με 19 πόντους. 

Στα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τέιν Κόπμεϊνερς. Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 13ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της με τον Έντερσον.  

Ο Ματέο Ρουτζέρι βρήκε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή μέσα στη περιοχή και εκείνος με κοντινό τελείωμα έκανε το 2-0 για την Αταλάντα. Καλά καλά οι πανηγυρισμοί δεν είχαν κοπάσει στο στρατόπεδο των «μπεργκαμάσκοι» και ένα λεπτό μετά πήραν αέρα τριών τερμάτων με τον Τσαρλς Ντε Κετελάερε. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμα δύο γκολ. Στο 83ο λεπτό ο Ντάβιντε Ζαπακόστα με εκπληκτικό σουτ έκανε το 4-0 για την ομάδα του, ενώ στο 90' ο Έμιλ Χολμ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την Αταλάντα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (21ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ