Συγκλονιστικός Αθανασιάδης: «Αφιερώνω το βραβείο του MVP στον γιο μου, αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει»

Γιώργος Αθανασιάδης

i

©intime

Συγκλονιστικός Αθανασιάδης: «Αφιερώνω το βραβείο του MVP στον γιο μου, αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει»

Δημήτρης Χούπης 23:44 - 31.03.2024

Ο MVP της ΑΕΚ στη νίκη με τον Ολυμπιακό, Γιώργος Αθανασιάδης, αφιέρωσε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα στον γιο του, όπου τόνισε πως αν δεν ήταν αυτός θα τα είχε παρατήσει.

Η ΑΕΚ πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελίασον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Για να έρθει όμως αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα για την Ένωση, έπρεπε ο Γιώργος Αθανασιάδης να κάνει τρομερό παιχνίδι, στερώντας αρκετές φορές το γκολ από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Ως αποτέλεσμα αυτού ο Έλληνας διεθνής αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 30χρονος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, στον οποίο αφιέρωσε το βραβείο του καλύτερου παίκτη και τόνισε ότι αν δεν ήταν αυτός θα τα είχε παρατήσει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Εγώ αυτό που ήταν να κάνω το έκανα για να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς. Τους πήραμε και προχωράμε».

Για την άσχημη περίοδο που είχε και τη σημερινή του εμφάνιση: «Έκανα κάποια λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κρύβομαι ήμουν ο πρώτος που το είπα. Όλοι κάνουμε λάθη. Σήμερα βοήθησα την ομάδα, έβαλα το λιθαράκι μου»

Για το αν θεωρεί ότι έδωσε απαντήσεις με αυτή την εμφάνιση: «Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσεις. Και πέρυσι η χρονιά μου ήταν καλή και πρόπερσι η χρονιά μου ήταν καλή. Είχα μια άσχημη περίοδο, σε όλους μπορεί να συμβεί. Προχωράμε. Σηκώθηκα ξανά και βοήθησα την ομάδα».

Για τη στήριξη που είχε από τον Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα τους στηρίζει όλους. Όλοι κάνουμε λάθη. Του βγάζω το καπέλο, όπως και όλοι οι παίκτες».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι σημαντική νίκη, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, έχουν μείνει οκτώ τελικοί. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μέχρι τέλους».

Για το που αφιερώνει το βραβείο του MVP: «Στον γιο μου τον Ιωακείμ. Αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει».