Η γυναίκα του Κόκε αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης των υπολοίπων γυναικών των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο
i

©instagram / beatrizespejel

Η γυναίκα του Κόκε αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης των υπολοίπων γυναικών των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο

Sportal newsroom 15:33 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 24.03.2023

Τη σχέση μεταξύ των συντρόφων των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε η γυναίκα του μέσου των «ροχιμπλάνκος», Κόκε.

Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές στους αγώνες τους έχουν μαζί τους τις συντρόφους τους ή τις γυναίκες τους, ειδικά εάν το παιχνίδι είναι εντός έδρας. Ποια είναι η σχέση μεταξύ των συντρόφων των παικτών; Τουλάχιστον για την Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή την απορία την έλυσε, η Μπεατρίς Εσπέχελ.

Η Μπεατρίς είναι η γυναίκα του μέσου των «ροχιμπλάνκος», Κόκε, η οποία μέσω του Instagram αποκάλυψε πως ήταν η σχέση της με τις υπόλοιπες γυναίκες των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Συγκεκριμένα η Ισπανίδα ρωτήθηκε μέσω ενός στόρι για το θέμα αυτό και απάντησε ότι μέσω των επαφών με τις υπόλοιπες συντρόφους έχει γνωρίζει καινούργιες κουλτούρες, καθώς είναι από διαφορετικές χώρες η κάθε μία.

«Πάντα τα πήγαινα καλά. Υπάρχουν εξαιρετικές γυναίκες, από διαφορετικά μέρη του κόσμου, διαφορετικές κουλτούρες, με τις οποίες έχω μοιραστεί αρκετές όμορφες στιγμές», ήταν ακριβώς η απάντησή της. 

Ο Κόκε αγωνίζεται για την Ατλέτικο Μαδρίτης 13 χρόνια, όντας πλέον από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ομάδας. Σε αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2014, 2021), ένα κύπελλο (2012) και δύο Europa League (2012, 2018). Έχει μάλιστα και δύο συμμετοχές σε τελικούς Champions League το 2014 και το 2016, όπου και στους δύο είχε γνωρίσει την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.