Ατλέτικο Μαδρίτης: «Όταν ένα δάχτυλο δείχνει στον ουρανό, ο ανόητος κοιτάζει το δάχτυλο» (vid)

Παίκτες Ατλέτικο Μαδρίτης

i

/ Photo by Denis Doyle/Getty Images/Ideal Images

Ατλέτικο Μαδρίτης: «Όταν ένα δάχτυλο δείχνει στον ουρανό, ο ανόητος κοιτάζει το δάχτυλο» (vid)

Sportal newsroom 09:51 - 29.01.2023

Αιχμές για την διαιτησία στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης άφησε η συντοπίτισσα της Ατλέτικο, με ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral.

Συνέχεια στις δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν, διευθύνοντος συμβούλου της Ατλέτικο Μαδρίτης, σχετικά με την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανίας την περασμένη Πέμπτη, έδωσε η ομάδα μέσα από τα Social Media.

Συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό της Ατλέτικο δημοσιεύτηκε ένα tweet με μια σκηνή από την ταινία Amelie, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

Το βίντεο δείχνει την σκηνή στην οποία ένα παιδί λέει: «Όταν ένα δάχτυλο δείχνει στον ουρανό, ο ανόητος κοιτάζει το δάχτυλο».

Το βίντεο αποτελεί ξεκάθαρα αιχμή για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τη «Βασίλισσα». Ο Χιλ Μαρίν στις δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πως η Ρεάλ Μαδρίτης δημιουργεί πίεση σε αυτές τις περιπτώσεις: «Η Ρεάλ Μαδρίτη είναι ένας σύλλογος με πολύ ισχυρό περιβάλλον, με πολλά συμφέροντα γύρω της, είναι σύνηθες να κάνει εκστρατεία εναντίον εκείνων που θεωρούν ότι τους βλάπτουν».

Για την ιστορία στον αγώνα της Πέμπτης η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε το παιχνίδι με την Ατλέτικο, στην παράταση (3-1) μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.