Ο Βινίσιους εξόργισε τον Σιμεόνε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια (vids)

Βινίσιους & Σιμεόνε

i

PrtScr

Ο Βινίσιους εξόργισε τον Σιμεόνε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια (vids)

Κώστας Τόπας 08:34 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 24.01.2024

Ντιέγκο Σιμεόνε και Βινίσιους είχαν μια έντονη αψιμαχία κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο «Μετροπολιτάνο».

Ο αγώνας που έπαιξε η Ατλέτικο και η Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο» για την φάση των «16» του Copa del Rey, άφησε πολλές συγκρούσεις. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Γκολ, θέαμα, εντάσεις και ένας παράγοντας που δημιουργεί πάντα πολύ θόρυβο. Ο λόγος για τον Βινίσιους, ο οποίος έχει ήδη γίνει μεγάλος εχθρός για τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Στο 82' ο Βινίσιους «σέρβιρε» στον Χοσέλου για να πετύχει το 2-2 και στη συνέχεια να στείλει τις δύο ομάδες στην παράταση. Μετά το γκολ, ο Βραζιλιάνος αστέρας πήγε στις εξέδρες για να πανηγυρίσει. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ντιέγκο Σιμεόνε. Η αλήθεια είναι ότι ο Βινίσιους βρισκόταν στις εξέδρες όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας, στην κορυφή της κερκίδας, αλλά και οι «ροχιμπλάνκος» κατάλαβαν ότι υπήρξε κάποια χειρονομία προς αυτούς. Και γι' αυτό τον επέπληξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που μπήκε κιόλας στον αγωνιστικό χώρο.

Η μάχη του με τον Βραζιλιάνο, τον οποίο είχαν ήδη σταματήσει οι παίκτες της Ατλέτικο πριν από αυτή την κατάσταση, όταν προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους οπαδούς της Ατλέτικο, συνεχίστηκε και μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας. Όταν έφευγαν οι παίκτες, ο Σιμεόνε πήγε κοντά του για να τον κατηγορήσει για αυτό που είχε συμβεί και χρειάστηκε να επέμβουν αρκετοί και από τους δύο πάγκους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.