Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ατρόμητου για το ματς με την ΑΕΚ

Αλέξης Κούγιας

i

Αλέξης Κούγιας/©Intime

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ατρόμητου για το ματς με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 06:00 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 07.02.2023

Ο γνωστός ποινικολόγος θα εκπροσωπήσει τον Ατρόμητο στον αθλητικό δικαστή, αγωνία για την υπερασπιστική γραμμή και το πως θα δικαιολογήσουν τις υψομετρικές διαφορές στις δύο εστίες.

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία δεν διεξήχθη ποτέ, λόγω των υψομετρικών διαφορών στις δύο εστίες.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαμάχη τις τελευταίες ώρες με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και κατηγορίες, με τη μία να εκτοξεύει «πυρά» εναντίον της άλλης. Στον Ατρόμητο θα επιδιώξουν να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία και η νομική του εκπροσώπηση θα ανατεθεί στον Αλέξη Κούγια.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και πότε αναμένονται οι αποφάσεις για το Ατρόμητος - ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:25 - 06.02.2023

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και πότε αναμένονται οι αποφάσεις για το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Η τύχη της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά την αναβολή λόγω προβλήματος με τις διαστάσεις στις δύο εστίες. Ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση δεν θα τελειώσει σύντομα, αφού ό,τι και να αποφασίσει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, θα υπάρξει έφεση από την άλλη πλευρά. Το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS όπως έχουμε δει σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά υπάρχει και αυτή η νομική επιλογή...