Οι πιθανές ημερομηνίες για το Ατρόμητος - ΑΕΚ
i

Ατρόμητος - ΑΕΚ/©Intime

Οι πιθανές ημερομηνίες για το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Sportal newsroom 10:51 - 14.02.2023

Η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να ορίσει το συντομότερο δυνατό τον αγώνα μεταξύ Ατρομήτου κι ΑΕΚ, μετά την δικαίωση της ομάδας του Περιστερίου.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία, λόγω έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας του Περιστερίου. Σε περίπτωση που δεν ασκηθεί έφεση από πλευράς Ένωσης ή αλλαγή της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, τότε η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει το συντομότερο δυνατό την αναμέτρηση, με τις διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθεί το ματς να μην είναι πολλές.

Το βέβαιο είναι ότι το παιχνίδι στο Περιστέρι θα πρέπει να διεξαχθεί πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στις 12 Μαρτίου, καθώς μετά διεξάγονται τα Play Off και τα Play Out και ίσως το αποτέλεσμά του να καθορίσει πολλά. Την τρέχουσα εβδομάδα ο αγώνας μεταξύ Ατρομήτου κι ΑΕΚ είναι αδύνατον να οριστεί. Η πιθανότερη ημερομηνία για τη σέντρα είναι μεταξύ 25ης και 26ης αγωνιστικής (8 Μαρτίου), μιας και με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ούτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Κι αυτό διότι η ΑΕΚ δίνει εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (19/02) και το επόμενο Σάββατο (25/02) φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στην «OPAP Arena». Από την άλλη, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Δευτέρα (20/02) τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι και την Κυριακή (26/02) κοντράρεται με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ενα πιθανό σενάριο είναι να μην πάρει μετάθεση η ρεβάνς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και να διεξαχθεί στο τριήμερο 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Σε εκείνο το διάστημα άλλωστε θα οριστεί και ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Λαμία - ΠΑΟΚ, κάτι που θα οδηγήσει τις δύο ρεβάνς των ημιτελικών λογικά την εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.